PrePaidGSM.net Forum (Archived)


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old
  (#1)
AndreA (Offline)
Administrator
Prepaid Genius
 
AndreA's Avatar
 
Posts: 1,650
Join Date: 13 Jan 2004
Location: Florence, Italy

Country:
Arrow Top-up O2 UK impossible using a Wind voucher - 24-07-2008, 16:42

Ok, last april I top up my O2 UK simcard by a Wind voucher.

...today I take my O2 UK simcard, roaming on Wind... I call 4444 for Top Up service... IVR... ok I arrive @ "Top Up by a Starmap Mobile Voucher" and I get a strange error before to digit any number... "This number doesn't exist", one time, 2 times, 3 times... well, now is it impossible to recharge O2 UK with foreigner vouchers?

http://www.o2.com/print/starmap_mobile_alliance.asp is working as usual....


ANTPEAΣ AΠO THN ΦΛΩPENTIA
My Phones:
iPhone 2G, E65, N70, P910 DVB-H, A835, 6630, 7600, 6210, S55, T39
"Working" PrePaids: IT: Wind, H3G, Vodafone, Tim, CoopVoce, Poste Mobile, Telepass Mobile,
Uno Mobile - CH: OrangeClick - RSM: Prima Easy - UK: O2, H3G - INT: United Mobile, TravelSim, ICQ SIM
"Deceased" PrePaids: IT: Blu - AT: H3G - FR: Itineris - ES: Yoigo - GR: Cosmote, Frog - HR: Tele2 - UK: Virgin, Orange TO: UCall - NZ: Vodafone - IN: Hutch - CAN: Fido - USA: T-Mobile - INT: Travelfone, CallKey, Globalsim, HopMobile, GT, 09, Mobal, Yackiemobile

ITALIAN TLC BLOG

   
Reply With Quote
Old
  (#2)
andy (Offline)
Senior Member
Prepaid Prophet
 
Posts: 2,128
Join Date: 10 Dec 2004

Country:
Default 30-07-2008, 14:20

Unfortunately I'm not in the UK at the moment, or I could offer to help. I even have a spare O2 voucher on my desk next to the PC ...
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Motel75 (Offline)
Senior Member
Prepaid Pioneer
 
Motel75's Avatar
 
Posts: 573
Join Date: 15 Jun 2006
Location: Berlin

Country:
Default 30-07-2008, 19:46

Is O2 still in Starmap? I thought they were supposed to be leaving it after being purchased by Telefonica.


Current DE: Vodafone, Netzklub; PL: Klucz, Virgin; UK: Giffgaff, Vodafone; US: T-Mobile; CA: 7-Eleven; IT: Vodafone; UA: Kyivstar; FR: Bouygues; GR: Vodafone
Former DE: Vodafone, T-Mobile, O2, Blauworld, 01051mobile, Solomo, Lycamobile, Simyo, Congstar, Fonic, Edeka Mobile, Lidl Mobile; PL: Heyah, Era, Virgin, Sami Swoi, Orange, POP, iPlus, Carrefour Mova, Telepin Mobi, Play, Lycamobile, T-Mobile; UK: Vodafone, T-Mobile, Virgin; US: T-Mobile, AT&T, Lycamobile; CZ: Vodafone, Oskar; ES: Lebara; GR: Vodafone, Wind; UA: Vodafone; IL: Orange; TR: Turkcell
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
AndreA (Offline)
Administrator
Prepaid Genius
 
AndreA's Avatar
 
Posts: 1,650
Join Date: 13 Jan 2004
Location: Florence, Italy

Country:
Default 31-07-2008, 10:53

"officially" they are still active... listening the IVR and reading the website you can't wrong, maybe they have to change something :P


ANTPEAΣ AΠO THN ΦΛΩPENTIA
My Phones:
iPhone 2G, E65, N70, P910 DVB-H, A835, 6630, 7600, 6210, S55, T39
"Working" PrePaids: IT: Wind, H3G, Vodafone, Tim, CoopVoce, Poste Mobile, Telepass Mobile,
Uno Mobile - CH: OrangeClick - RSM: Prima Easy - UK: O2, H3G - INT: United Mobile, TravelSim, ICQ SIM
"Deceased" PrePaids: IT: Blu - AT: H3G - FR: Itineris - ES: Yoigo - GR: Cosmote, Frog - HR: Tele2 - UK: Virgin, Orange TO: UCall - NZ: Vodafone - IN: Hutch - CAN: Fido - USA: T-Mobile - INT: Travelfone, CallKey, Globalsim, HopMobile, GT, 09, Mobal, Yackiemobile

ITALIAN TLC BLOG

   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off




Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© 2002-2020 PrePaidGSM.net